Magic Service palvelumme

Magic Service on pienimuotoinen yritys,joka palvele kuluttajia ja toisia yrittäjiä.

Yrityksen  Y - Tunnus on 1943777-1

*Magic Service Verkkokauppa

Meiltä voit ostaa kaikki koiratarvikkeet paikan päältä. Tuotevalikoimaamme kuuluu pääsääntöisesti laadukkaita kääpiökoirien tarvikeita,jotka olemme itse todenneet hyviksi. Tuotevalikoimme kuulu Puppy Angel, Pinkaholic, Yap Dog, Yappy Fashion y.m laatutuotteet. Tuotevalikoima on laaja ja tilamme myös asiakkaan toivomuksesta tavaroita. Magic Minidog & Misty Clan kasvatteille 20 % alennus. Tällä hetkellä löytyy laaja valikoima kaikkia tarvittavia tuotteita paikan päältä. Nettisivuja päivitettään joka päivää lisää.

*Remontti, sisustus ja siivous työt

Kaikki sisäremonttiin kuuluvat työt. Myös talojen ulkomaalaus. Koulutettu alan ammattilainen ja 30 v. työkokemus! Puhelut suoraan Markulle puh.040-7758398. Jos haluat sisustus ja siivous apua niin puhelinsoitot Kaijalle puh. 040-84 94 931

* Trimmauspalvelu

  Trimmaukset, kynsien leikkaukset, tarvittaessa pesut kaikille pienikokoisille koti koirille, yorkshirenterrierin  turkinhoito  opastus näyttely koirille (pesu,timmaus,nyytitys ja top knotin laittaminen).

* Koirien hoitopalvelu

Tarvitsetko koiralle loman ajaksi hoitopaikkaa? Otamme hoitoon pieniä kiltteja koiria,jotka tulevat toimeen myös meidän koirien kanssa. Meillä on iso omakotitalo ja hyvät ulkoilumahdollisuudet aidatulla alueella. Hoitopäivän vrk hinta on 15 e. Muista, että koira täytyy olla terve ja täysin rokotettu!

* Koirien valokuvauspalvelut

Haluaisitko omasta lemmikista ikimuistosen valokuvan tai kenties koira on tullut valioksi,mutta kuvat puuttu ? Autan mielelläni myös koiran kuvauskuntoon laittamisen (yorkeilla pesu,trimmaus ja top knotin laittaminen).

* Koirien astutus apu

Joskus koirien astutus käy ylivoimaiseksi kun narttu tai uros ovat ylinnokkaita tai ujostelevat. Eka kerran auttaminen voi koirasta tehdä myöhemmin loistavan astujan. Myös koiran omistaja näkee miten astutus onnistuu ja hoidetaan luonnollisella tavalla. Autan mielelläni kaiken kokoisia koiria. Muista, että koirat täytyy olla terveitä ja rokotettua.

*Koirien synnytys apu

Onko koirasi saamassa pentuja ja eka synnytys jännittää? Autan mielellääni nuoria kasvattajia kaikissa asioissa,mikä liittyy synnytykseen.

*Magic Minidog "Rusetitaivas"

Upeat rusettit kaikenkokoisille näyttelykoirille - yorkeille, shih tzuille ja maltankoirille. Hauskat rusettit kaikille rakkaille lemmikkeille juhla -ja arkipäivään.  Tehdään rusetteja myös tilauksesta,värin ja koon mukaan.

Ota rohkeasti meihin yhteyttä !

Kaija ja Markku

Puhelin numero 040-84 94 931