About us / Esittely suomeksi

We are Kaija and Markku Toivanen from Finland. We live in the countryside near little and beautiful town of Toijala. We are breeding Yorkshireterrier, maltese & bolognese  breeds under the kennel names Magic Minidog and Misty Clan.

To our Family belong Kaija, Markku and our little son Mikael. We have also two adult sons living on their own. Our dogs are living with us in our big house and they are all our loved and cared Family members always surrounded by people and children around.

We love to go to dog shows and we enjoy it a lot. We have a lot of friends around the world.    

kaivopuisto_kotis.jpg   

       

haakuva.jpg

Hei! Olemme Markku ja Kaija Toivanen Toijalasta. Kasvatamme yorkshirenterrieri, maltankoira ja bolognese rotuja kennelnimillämme Magic Minidog ja Misty Clan. Koirat ovat meidän harrastuksemme,rakkaus ja intohimoa. Elämä koiriemme kanssa on joskus touhua 24 tuntiakin vuorokaudessa.

Olemme pienyrittäjiä nimeltää Magic Service. Meidän palveluihin voi tutustua täältä.

Perheeseemme kuuluu 7 v. poikamme Mikael sekä kaksi aikuista poikaa perheineen,jotka asuvat muualla ,mutta auttavat meitä aina mielellään koirien hoitamisessa .

Meidän koiraharrastus on alkanut perheessämme vuonna 1997. Pidämme koiranäyttelyistä, joihin osallistumme koiriemme kanssa aktiivisesti. Koiraharrastuksemme myötä olemme löytäneet paljon ystäviä ympäri maailmaa.

Koirien kasvatuksessa arvostamme ensisijaisesti hyvää terveyttä, sosiaalisuutta ja hyvää luonnetta unohtamatta rodunomaista ulkomuotoa.

talo.jpg

Meillä on iso omakotitalo 468 neliötä ja kenneltilamme ovat osa meidän kotiamme ja ne hoidetaan asianmukaisesti. Kaikki kotona olevat koiramme elävät kanssamme omakotitalossa  ja saavat paljon rakkautta ja hyvää huolenpitoa. Koirillamme on isot ulkoilualueet ja koiramme ulkoilevat säännöllisesti myös kauniissa maalaismaisemissamme. Kesäpentueet ovat myös tottuneet ulkoiluun ennen muuttoa omaan kotiin.

Pyrimme pitämään koiriemme määrän kohtuullisena ja suurin osa meidän jalostuskoirista asuvat  sijoituskodeissa ystävien ja sukulaisten luona perheissä.On tärkeää, että myös jalostuksessa käytettävät koirat saavat paljon yksilöllistä aikaa.

Kennellimme ovat  Suomen Kennelliiton kennelneuvojien tarkastamia ja hyväksymiä. Kaikki meiltä lähtevät pennut ovat rekisteröityjä, mikrosirutettuja, eläinlääkärin tarkastamia ja terveiksi todettuja sekä kauppakirja tehdään aina Suomen kennelliiton kaavakkeella.
 
Pennun mukana saa kirjalliset ruokinta-ja hoito-ohjeet sekä kasvattajan tuen 24h/vrk. Magic Minidog ja Misty Clan  pennun hinta sisältää arvonlisäveron.

Tutustuu myös Puppies ja Puppies avaible osastoon.

kaija_ja_koirulit_.jpg

kennel_chihujen.jpg

kenneltilat_kotis..jpg

meidan_koti.jpg

kenneli.jpg

                                          More pictures ouer kennel and dogs