Pennut

Pentumme luovutetaan aikaisintaan 8-16 viikon ikäisinä riippuen jokaisen pennun yksillöllisestä kehityksestä ja kasvusta. Minikokoisilta pennuilta edellytämme, että pennun paino on luovutushetkellä yli 800 gramma.


Kaikki pennut madotetaan useita kertoja ennen luovutusta ja mikrosiru laitetaan pennulle  8 viikon iässä. 1 rokotus annettaan 3 kk ikäisenä ja vahvistus 4 kk ikäisenä.  Pennut luovutetaan yleensä 8-9 viikon ikäisenä , eläinlääkärin tarkastamina ja ne rekisteröidään Suomen Kennelliittoon. Kauppasopimus tehdään aina kirjallisesti Suomen Kennelliiton kaavakkeella 

Available Yorkie puppies !

yorkie_puppies_-kansiokuva.jpg

                                                                    Puppy Photos/ Pentu kuvia!

                             Puppies&adult`s  in their New Homes/Pentu ja aikuiskuvia uudessa kodissa!

                                      Ouer kennel rooms and dogslife pictures/ Meidän koti&kenneltilat!

                                  Apua löydät myös pennun hoitamiseen täältä : http://www.elainlaakari.fi/

Pentu saa mukaansa kirjalliset ruokinta -ja hoito-ohjeet ja olemme valmitta auttamaan myös jatkossa 24h/vrk.

Jokainen pentu saa mukaan myös PENTUPAKETIN  joka sisältää ruokaa ensimmäiseksi kuukaudeksi, repun, leluja, puruluita, herkkuja, ruokakupit, kynsisakset, pienen pentupannan, rusettin sekä oman peiton johon on tarttunut emon ja syntymäpaikan tuttu ja turvallinen tuoksu.

Käy tutustumassa meidän verkkokaupassa, mistä löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet omalle koiralle. Kaikki Magic Minidog & Misty Clan kasvatit saavat 20 % alennuksen kaikista tuotteista. Muista kuitenkin varmistaa tuotteiden saatavus sähköpostilla tai soittamalla meille !

Uusille pennun omistajille suositellemme Tuire Kaimion kirjan "Pennun kasvatus", jossa  kerrotaan pennun kasvusta ja kehityksestä sekä ja annettaan hyviä ja turvallisia  ohjeita pennun alkutaipaleelle ja elämän varrelle.

Haluamme että kaikki pentumme pääsevät rakastaviin ja vastuuntuntoisiin perheisiin. Kasvattajana tukemme on käytettävissänne läpi pennun elämän ja jos olet innostunut näyttelyistä, autamme mielellellämme uuden harrastuksen parissa. Toivomme että pidämme yhteyttä myös jatkossaakin!